Parmezános pogácsa recept

Hozzávalók:
- 10 dkg liszt
- 10 dkg vaj
- 8 dkg sajt
- 10 dkg parmezán sajt
- 1 kk só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Keverjük össze a lisztet a vajat és a sót. Adjunk hozzá 1 tojást és a lereszelt sajtokat. Dolgozzuk jól össze, majd fél órára tegyük hideg helyre.
Lisztezett deszkán pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk a pogácsákat. A maradék 1 tojást felverjük, majd a pogácsát tetejét megkenjük. Megszórhatjuk még reszelt sajttal vagy akár magvakkal is a tetejét.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »