Omlós sós kréker recept
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 15 dkg zsír
- 1 kk só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek tejföl
Elkészítése:
A lisztet a vajjal és a zsírral összegyúrjuk, belekeverjük a sót, a tejfölt és a tojást. Hűtőben 1 órát pihentetjük, majd kisméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Lehet rúd, vagy négyzet alakúra is vágni.
Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. Finom, és sokáig eláll.
Tipp:
A lisztet lehet fele fele arányban teljes kiőrlésű rozsliszttel is felcseréléni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

