Mini sajtos perec recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 2 dkg élesztő belemorzsolva
- 30 dkg margarin
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája + 1 a kenéshez - 3 kanál tejföl
- 2 tk só
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrom és vékonyra kinyújtom. 2x szimplán hajtogatom és 2x duplán, majd egy órát hidegre teszem. Vékonyra kinyújtom, majd tojással lekenem.
Kb 5mm-es csíkokat vágok és pereceket formálok belőle, amikor a pereceket elkészítem beleforgatom a reszelt sajtba, a tojás által ráragad és mehet a sütőpapiros sütőlapra 180-190 fokos sütőbe. Szép pirosra sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

