Mini sajtos perec recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 2 dkg élesztő belemorzsolva
- 30 dkg margarin
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája + 1 a kenéshez - 3 kanál tejföl
- 2 tk só
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrom és vékonyra kinyújtom. 2x szimplán hajtogatom és 2x duplán, majd egy órát hidegre teszem. Vékonyra kinyújtom, majd tojással lekenem.
Kb 5mm-es csíkokat vágok és pereceket formálok belőle, amikor a pereceket elkészítem beleforgatom a reszelt sajtba, a tojás által ráragad és mehet a sütőpapiros sütőlapra 180-190 fokos sütőbe. Szép pirosra sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

