Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbászos csiga recept

Kolbászos csiga
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg liszt
    • kb. 1.5 dl tejföl
    • 30 dkg margarin
    • 1 ek. só

    Kolbászkrémhez:

    • 20 dkg lángolt kolbász
    • 2 dl tejföl
    • 15 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    Az alapanyagokból tésztát gyúrunk. Gyorsan dolgozzunk, nem szabad felmelegednie! Néhány órára hűtőbe tesszük.

    A kolbászkrémhez a kolbász bőrét lehúzzuk, elkeverjük a tejföllel, reszelt sajttal. A tésztát 4 részre osztjuk. 5 mm-es vastagságú téglalapokat nyújtunk, és megkenjük a krémmel.

    Feltekerjük, folpackba csavarjuk és a fagyasztóba tesszük. 30 perccel később 1 centi vastagra szeleteljük, és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

    Tipp:

    Mindig csak annyi tésztát vegyünk elő, amennyit éppen sütni készülünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá