Szezámmagos, kefires kifli recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
Mély tálban összekeverjük a tészta hozzávalóit. Jól kidolgozzuk,majd 8 cipóra osztjuk a tésztát. A cipókat kétszeresére kelesztjük(30 perc),közben 200 fokra melegítjük a sütőt. Ekkor mindet elnyújtjuk kör alakúra, kb 1/2 cm vastagságúra, majd egyenként megkenjük a sóval elkevert margarinnal és meghintjük a reszelt sajttal.Felvágjuk a tésztalapokat 8-8 cikkre és kívülről befelé sodorva kiflikké tekerjük őket. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk,kis pihenés után a felvert tojással megkenjük, szezámmaggal megszórjuk és rózsaszínűre sütjük a kifliket.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.