Szezámmagos háromszög recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Az alapanyagokból tésztát dagasztunk és hagyjuk megkelni.
Ha megkelt a tészta 3 részre osztjuk és vékonyra kinyújtjuk egyenként.
A margarint kikeverjük tojássárgájával és egy kevés sóval. Ezzel a krémmel megkenjük a tésztát, majd a reszelő nagyobb lyukán ráreszeljük a sonkát és megszórjuk reszelt sajttal. Feltekerjük, mint a bejglit, szorosan.
A tetejét megkenjük a tejföl és tojássárgája keverékével és felvágjuk háromszögekre a tésztát.
A tésztákat beleforgatjuk sajtba, vagy szezám vagy tökmagba, sütőpapíros tepsibe tesszük, egymástól távolabb. 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »