Káposztás rétes recept
Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 2 cs réteslap
- 2 ek kristály cukor
- őrölt fekete bors
- só
- étolaj
Előkészítés: A káposztát lereszeljük, besózzuk, kinyomkodjuk.
Elkészítés: Egy kevés olajon arany barnára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a káposztát, borsozzuk és puhára pároljuk. A réteslapokat konyharuhára terítjük, olajjal megkenjük és ráhalmozzuk a tölteléket. Végeit behajtjuk és a konyharuha segítségével feltekerjük. A felcsavart rétest kiolajozott tepsibe tesszük. Tetejét megkenjük olajjal és sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. A rétest felvágás előtt hagyjuk kicsit hűlni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

