Káposztás rétes recept

Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 2 cs réteslap
- 2 ek kristály cukor
- őrölt fekete bors
- só
- étolaj
Előkészítés: A káposztát lereszeljük, besózzuk, kinyomkodjuk.
Elkészítés: Egy kevés olajon arany barnára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a káposztát, borsozzuk és puhára pároljuk. A réteslapokat konyharuhára terítjük, olajjal megkenjük és ráhalmozzuk a tölteléket. Végeit behajtjuk és a konyharuha segítségével feltekerjük. A felcsavart rétest kiolajozott tepsibe tesszük. Tetejét megkenjük olajjal és sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. A rétest felvágás előtt hagyjuk kicsit hűlni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »