Káposztás rétes recept
Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 2 cs réteslap
- 2 ek kristály cukor
- őrölt fekete bors
- só
- étolaj
Előkészítés: A káposztát lereszeljük, besózzuk, kinyomkodjuk.
Elkészítés: Egy kevés olajon arany barnára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a káposztát, borsozzuk és puhára pároljuk. A réteslapokat konyharuhára terítjük, olajjal megkenjük és ráhalmozzuk a tölteléket. Végeit behajtjuk és a konyharuha segítségével feltekerjük. A felcsavart rétest kiolajozott tepsibe tesszük. Tetejét megkenjük olajjal és sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. A rétest felvágás előtt hagyjuk kicsit hűlni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

