Káposztás rétes recept

Hozzávalók:
- 1 kg fejes káposzta
- 2 cs réteslap
- 2 ek kristály cukor
- őrölt fekete bors
- só
- étolaj
Előkészítés: A káposztát lereszeljük, besózzuk, kinyomkodjuk.
Elkészítés: Egy kevés olajon arany barnára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a káposztát, borsozzuk és puhára pároljuk. A réteslapokat konyharuhára terítjük, olajjal megkenjük és ráhalmozzuk a tölteléket. Végeit behajtjuk és a konyharuha segítségével feltekerjük. A felcsavart rétest kiolajozott tepsibe tesszük. Tetejét megkenjük olajjal és sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. A rétest felvágás előtt hagyjuk kicsit hűlni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »