Juhtúrós-sajtos rúd recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg juhtúró
- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg margarin
Tetejére:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
Elkészítése:
A hozzávalókat egyszerűen összegyúrom.
Lisztezett deszkán kinyújtom kb fél cm vastagra és tetszés szerint csíkokra vagy kockákra szeletelem derelyevágóval.
Felvert tojással megkenem és megszórom reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 percig sütöm.
Tipp:
lehet hozzáadni sót, én anélkül készítettem, mert a juhtúró is elég sós volt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »