Juhtúrós-sajtos rúd recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg juhtúró
- 25 dkg finomliszt
- 25 dkg margarin
Tetejére:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- reszelt sajt
Elkészítése:
A hozzávalókat egyszerűen összegyúrom.
Lisztezett deszkán kinyújtom kb fél cm vastagra és tetszés szerint csíkokra vagy kockákra szeletelem derelyevágóval.
Felvert tojással megkenem és megszórom reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben kb 20 percig sütöm.
Tipp:
lehet hozzáadni sót, én anélkül készítettem, mert a juhtúró is elég sós volt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »