Gyors kiflik recept

Elkészítése:
A margarint kikeverjük a sóval, 4 részre osztjuk, majd félretesszük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 8 cipót készítünk belőle.
4 cipót kinyújtunk egyenként tányér nagyságúra, majd a sós margarinnal megkenjük és a tetejére fektetünk egy másik kinyújtott tésztát.
8 felé vágjuk (lehet több részre is osztani), feltekerjük és kis kiflikké formázzuk.
Tetejét megkenjük tojássárgájával és megszórjuk sajttal vagy szezámmaggal.
Tölteléknek tehetünk pizzakrémet is. 180 fokon szép pirosra sütjük.
A maradék lapokkal is így járunk el.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »