Dupla sajtos stangli recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
Az élesztőt a cukorral langyos tejben felfuttatjuk. A tésztához az alapanyagokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, és összegyúrjuk. A tejfölt részletekben adjuk hozzá, és csak annyit, hogy puha, jól nyújtható tésztát kapjunk. 30 percre hűtőbe tesszük.
A sütőt előmelegítjük 170 fokra.
A tésztát kinyújtjuk 1 cm vastagra. A tetejét megkenjük tojással, megszórjuk reszelt sajttal. (Ez más fajta, mint amit a tésztába gyúrtam, nálam saját készítésű ementáli.) Derelyevágóval, vagy pizzavágóval 1 x 5 cm-es rudakat vágunk.
Sütőpapíros tepsibe rakjuk, és 30 perc alatt 170 fokon készre sütjük.
A dupla sajtos stangli kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 369 kcal
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 28 g
Zsír: 23 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 28 g
Zsír: 23 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.