Csóró pogácsa recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 1 mk só
- 6 ek víz
- 1 ek ecet
- kenéshez FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szóráshoz sajt (morzsalékosra, vagyis nagyon apróra reszelve)
Elkészítése:
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót és az ecetes vizet. Összegyúrjuk (ragacsosnak kell lennie), majd hagyjuk pihenni egy jó órát, de legjobb, ha egy éjjelt áll a hűtőben.
Lisztezett nyújtólapon vagy deszkán kinyújtjuk kb. másfél-két ujjnyi vastagra, megkenjük tojással, megszórjuk sajttal.
Kiszaggatjuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Sütési hőfok: 180°C
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.