Csóró pogácsa recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 kocka margarin (25 dkg)
- 1 mk só
- 6 ek víz
- 1 ek ecet
- kenéshez
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szóráshoz sajt (morzsalékosra, vagyis nagyon apróra reszelve)
Elkészítése:
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót és az ecetes vizet. Összegyúrjuk (ragacsosnak kell lennie), majd hagyjuk pihenni egy jó órát, de legjobb, ha egy éjjelt áll a hűtőben.
Lisztezett nyújtólapon vagy deszkán kinyújtjuk kb. másfél-két ujjnyi vastagra, megkenjük tojással, megszórjuk sajttal.
Kiszaggatjuk, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Sütési hőfok: 180°C
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »