Sajtos csiga recept
Hozzávalók:
- fél kg liszt
- 25 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - 2 kávéskanál só
- 1 cs. sütőpor
- fél pohár tejföl
Elkészítése:
Az összes hozzávalókat összegyúrjuk, és 3 cipóra osztjuk.
Töltelék:
Fél csomag margarint összekeverünk 15 dkg reszelt sajttal. A cipókat egyenként kinyújtjuk körülbelül A/4-es méretű lapokra. Mindegyiket megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, és 1 óráig a hűtőben kelesztjük. A rudakat felszeleteljük körülbelül fél cm szélesre, majd vajjal megkent sütőlapra fektetjük. Forró sütőben halvány rózsaszínre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

