Sajtos csiga recept

Hozzávalók:
- fél kg liszt
- 25 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 kávéskanál só
- 1 cs. sütőpor
- fél pohár tejföl
Elkészítése:
Az összes hozzávalókat összegyúrjuk, és 3 cipóra osztjuk.
Töltelék:
Fél csomag margarint összekeverünk 15 dkg reszelt sajttal. A cipókat egyenként kinyújtjuk körülbelül A/4-es méretű lapokra. Mindegyiket megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, és 1 óráig a hűtőben kelesztjük. A rudakat felszeleteljük körülbelül fél cm szélesre, majd vajjal megkent sütőlapra fektetjük. Forró sütőben halvány rózsaszínre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »