Sajtos csiga recept

Hozzávalók:
- fél kg liszt
- 25 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 kávéskanál só
- 1 cs. sütőpor
- fél pohár tejföl
Elkészítése:
Az összes hozzávalókat összegyúrjuk, és 3 cipóra osztjuk.
Töltelék:
Fél csomag margarint összekeverünk 15 dkg reszelt sajttal. A cipókat egyenként kinyújtjuk körülbelül A/4-es méretű lapokra. Mindegyiket megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, és 1 óráig a hűtőben kelesztjük. A rudakat felszeleteljük körülbelül fél cm szélesre, majd vajjal megkent sütőlapra fektetjük. Forró sütőben halvány rózsaszínre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »