Sajtos csiga recept
Ők is elkészítették

A tésztához:
- 50 deka liszt
- 1 teáskanál só
- fél csomag sütőpor
- 25 deka margarin
- 2 dl tejföl
A krémhez:
- 25 deka margarin
- pici só
- 30 deka reszelt sajt
Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 kis cipóra osztjuk. A cipókból 0,5 cm vastag téglalapokat nyújtunk. Megkenjünk a krémmel, majd feltekerjük, mint a bejglit. A négy rudat éjszakára hűtőbe tesszük. Reggel ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle, és 180 fokon, sütőpapíron, 10-15 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »