Camembert leveles tésztában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs előnyújtott leveles tészta
- 2 cs camembert
- néhány szem dió
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a lekenéshez
Elkészítése:
Az előnyújtott leveles tésztát vágjuk fel négy egyforma darabra. A camembert vágjuk félbe. A diót daraboljuk fel. Mindegyik tészta közepére helyezzünk rá egy fél camembert, majd a széleit összefogva formázzunk belőlük batyukat.
Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük egymástól kicsit távolabb a tésztabatyukat. A tojást verjük fel egy villával, majd kenjük le vele a tésztát. Ezután szórjuk meg a darabolt dióval.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd magas hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra. A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd tálaljuk. Ízlés szerint salátát is kínálhatunk mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »