Camembert leveles tésztában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs előnyújtott leveles tészta
- 2 cs camembert
- néhány szem dió
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a lekenéshez
Elkészítése:
Az előnyújtott leveles tésztát vágjuk fel négy egyforma darabra. A camembert vágjuk félbe. A diót daraboljuk fel. Mindegyik tészta közepére helyezzünk rá egy fél camembert, majd a széleit összefogva formázzunk belőlük batyukat.
Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük egymástól kicsit távolabb a tésztabatyukat. A tojást verjük fel egy villával, majd kenjük le vele a tésztát. Ezután szórjuk meg a darabolt dióval.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd magas hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra. A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd tálaljuk. Ízlés szerint salátát is kínálhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »