Burgonyás sajtos rúd recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg főtt burgonya
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 2,5 kis kanál só
- sajt és köménymag a tetejére
- 2 dkg élesztő
- fél dl langyos tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája a kenéshez
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejben kicsit felfuttatom. A burgonyát átpaszírozom és a többi hozzávalóval lágy tésztává gyúrom. A gyúrás után hűtőbe teszem kb 1 órára. Utána kinyújtom vékonyra és egyformára felvágom. Tojással lekenem, sajttal és köménymaggal megszórom. 180 fokos sütőbe szép arany -barnára megsütöm. Nem száraz és nem szárad ki másnapra sem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »