Burgonyás sajtos rúd recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg főtt burgonya
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 2,5 kis kanál só
- sajt és köménymag a tetejére
- 2 dkg élesztő
- fél dl langyos tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája a kenéshez
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejben kicsit felfuttatom. A burgonyát átpaszírozom és a többi hozzávalóval lágy tésztává gyúrom. A gyúrás után hűtőbe teszem kb 1 órára. Utána kinyújtom vékonyra és egyformára felvágom. Tojással lekenem, sajttal és köménymaggal megszórom. 180 fokos sütőbe szép arany -barnára megsütöm. Nem száraz és nem szárad ki másnapra sem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

