Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyás sajtos rúd recept

Burgonyás sajtos rúd
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg főtt burgonya
    • 30 dkg liszt
    • 20 dkg margarin
    • 2,5 kis kanál só
    • sajt és köménymag a tetejére
    • 2 dkg élesztő
    • fél dl langyos tej
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája a kenéshez

    Elkészítése:

    Az élesztőt a langyos tejben kicsit felfuttatom. A burgonyát átpaszírozom és a többi hozzávalóval lágy tésztává gyúrom. A gyúrás után hűtőbe teszem kb 1 órára. Utána kinyújtom vékonyra és egyformára felvágom. Tojással lekenem, sajttal és köménymaggal megszórom. 180 fokos sütőbe szép arany -barnára megsütöm. Nem száraz és nem szárad ki másnapra sem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá