Bözsi sajtos rúdja recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- 1 tejföl
- reszelt sajt
- só
Elkészítése:
A lisztet és a vajat elmorzsoljuk, beletesszük a többi hozzávalót. Kb kisujjnyi vastagra kinyújtjuk. A maradék tojásfehérjével megkenjük, majd sajtot reszelünk rá. ( A tojásfehérjébe én szoktam tenni egy kis kurkumát, attól a színe olyan lesz, mint a sárgája). Derelyemetszővel vagy késsel csíkokra szabdaljuk, és közepes lángon kb. 20 perc alatt megsütjük.
Sztori: A recept elnevezése: kolléganőm receptje, és a sajtos rudak közti megkülönböztetés miatt adtam neki a “Bözsi” nevet
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.