Bagolyszem recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta (500 grammos)
- 2 pár virsli
- mustár vagy ketchup
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk és 2-4 mm vékonyra nyújtjuk. Bekenjük mustárra vagy ketchuppal, de lehet úgy is, hogy fele mustár,fele ketchup. A tészta két szélére helyezzük a virsliket és egyszerre kezdjük el feltekerni mindkét oldalt. Éles késsel 2 cm-es szeleteket vágunk, tepsibe tesszük és felvert tojással megkenjük őket.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük (180 fokon, kb 30 percig).
Tipp:
Reszelt sajtot is lehet szórni a mustár vagy ketchup tetejére, az nagyban megemeli az élvezeti értékét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »