Bagolyszem recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta (500 grammos)
- 2 pár virsli
- mustár vagy ketchup
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk és 2-4 mm vékonyra nyújtjuk. Bekenjük mustárra vagy ketchuppal, de lehet úgy is, hogy fele mustár,fele ketchup. A tészta két szélére helyezzük a virsliket és egyszerre kezdjük el feltekerni mindkét oldalt. Éles késsel 2 cm-es szeleteket vágunk, tepsibe tesszük és felvert tojással megkenjük őket.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük (180 fokon, kb 30 percig).
Tipp:
Reszelt sajtot is lehet szórni a mustár vagy ketchup tetejére, az nagyban megemeli az élvezeti értékét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »