Bagolyszem recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta (500 grammos)
- 2 pár virsli
- mustár vagy ketchup
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk és 2-4 mm vékonyra nyújtjuk. Bekenjük mustárra vagy ketchuppal, de lehet úgy is, hogy fele mustár,fele ketchup. A tészta két szélére helyezzük a virsliket és egyszerre kezdjük el feltekerni mindkét oldalt. Éles késsel 2 cm-es szeleteket vágunk, tepsibe tesszük és felvert tojással megkenjük őket.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten sütjük (180 fokon, kb 30 percig).
Tipp:
Reszelt sajtot is lehet szórni a mustár vagy ketchup tetejére, az nagyban megemeli az élvezeti értékét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »