Zöldséges sertésragu recept

Hozzávalók:
- 30 dkg sertéscomb
- 5 dkg kolozsvári szalonna
- 20 dkg sárgarépa
- 15 dkg zöldborsó
- 10 dkg csiperkegomba
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 ek sűrített paradicsom
- 2 tk fűszerpaprika
- 1 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Kevés olajon az apróra vágott szalonnát és vöröshagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd kevés vízzel felöntjük.
Ezután belerakjuk a csíkokra vágott húst. Beletesszük a paradicsompürét, sót, borsot adunk hozzá. Kb 1/4 óra főzés után belekeverjük a kockákra vágott sárgarépát, gombát és a borsót. Az egészet puhára főzzük.
Köretnek tarhonyát vagy rizst adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »