Zöldséges rakott rántott hús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5-6 szelet rántott hús (frissen sült vagy akár a vasárnapi ebédről megmaradt is jó)
- 5-6 nagyobb burgonya
- 4 édesburgonya
- 2 közepes hagyma
- sajt
- ketchup
- 5 dl főzőtejszín
- só
Elkészítése:
A rántott húst vékony csíkokra szelem, kirakom vele egy jénai edény alját.
A hagymát és a burgonyákat meghámozom, feldarabolom, a rántott húsra pakolom, majd fűszerezem.
A főzőtejszínt tetszés szerinti mennyiségű ketchuppal simára keverem és ráöntöm az előkészített ételre úgy, hogy mindenütt ellepje. A tetejére sajtot reszelek, majd alufóliával lefedve, 200 °C-on kb 15-20 pperc alatt készre sütöm.
Egy kis tejföllel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

