Zöldséges rakott rántott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5-6 szelet rántott hús (frissen sült vagy akár a vasárnapi ebédről megmaradt is jó)
- 5-6 nagyobb burgonya
- 4 édesburgonya
- 2 közepes hagyma
- sajt
- ketchup
- 5 dl főzőtejszín
- só
Elkészítése:
A rántott húst vékony csíkokra szelem, kirakom vele egy jénai edény alját.
A hagymát és a burgonyákat meghámozom, feldarabolom, a rántott húsra pakolom, majd fűszerezem.
A főzőtejszínt tetszés szerinti mennyiségű ketchuppal simára keverem és ráöntöm az előkészített ételre úgy, hogy mindenütt ellepje. A tetejére sajtot reszelek, majd alufóliával lefedve, 200 °C-on kb 15-20 pperc alatt készre sütöm.
Egy kis tejföllel tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »