Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldséges rakott rántott hús recept

Zöldséges rakott rántott hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 5-6 szelet rántott hús (frissen sült vagy akár a vasárnapi ebédről megmaradt is jó)
    • 5-6 nagyobb burgonya
    • 4 édesburgonya
    • 2 közepes hagyma
    • sajt
    • ketchup
    • 5 dl főzőtejszín

    Elkészítése:

    A rántott húst vékony csíkokra szelem, kirakom vele egy jénai edény alját.

    A hagymát és a burgonyákat meghámozom, feldarabolom, a rántott húsra pakolom, majd fűszerezem.

    A főzőtejszínt tetszés szerinti mennyiségű ketchuppal simára keverem és ráöntöm az előkészített ételre úgy, hogy mindenütt ellepje. A tetejére sajtot reszelek, majd alufóliával lefedve, 200 °C-on kb 15-20 pperc alatt készre sütöm.

    Egy kis tejföllel tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá