Zöldséges hús sült krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 3-4 db paradicsom
- 2-3 paprika
- 2-3 fej vöröshagyma
- magyaros fűszerkeverék
- étolaj a sütéshez
- 1 db cukkini
- 1kg burgonya
Elkészítése:
Egy nagyon gyors és ízletes ételt szeretnék megosztani veletek. A sertéscombot hosszú csíkokra vágtam,mintha tokányt készítenék. Wokba kevés étolajat raktam és beleraktam a húst,majd ízlés szerint magyaros fűszerkeverékkel megszórtam és elkezdtem sütni. Amikor félig megsült, akkor raktam hozzá a zöldségeket. A paprikát felkarikáztam, a paradicsomot cikkekre vágtam, a cukkinit karikáztam és a vöröshagymát is karikákra vágtam. Időnként megkavartam és készre sütöttem. Isteni finom szaftos lett.
A burgonyát lehet kockákra vagy hasábra is vágni kinek hogy tetszik, forró olajban kisütöttem és már tálalható is. A burgonyát a tányérra raktam és a közepére a húsit a a zöldségekkel. Sajnos már arról nem tudtam fotót készíteni, mert a család azonnal leült és elfogyasztotta,annyira jól sikerült :) Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »