Zöldséges hús sült krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéscomb
- 3-4 db paradicsom
- 2-3 paprika
- 2-3 fej vöröshagyma
- magyaros fűszerkeverék
- étolaj a sütéshez
- 1 db cukkini
- 1kg burgonya
Elkészítése:
Egy nagyon gyors és ízletes ételt szeretnék megosztani veletek. A sertéscombot hosszú csíkokra vágtam,mintha tokányt készítenék. Wokba kevés étolajat raktam és beleraktam a húst,majd ízlés szerint magyaros fűszerkeverékkel megszórtam és elkezdtem sütni. Amikor félig megsült, akkor raktam hozzá a zöldségeket. A paprikát felkarikáztam, a paradicsomot cikkekre vágtam, a cukkinit karikáztam és a vöröshagymát is karikákra vágtam. Időnként megkavartam és készre sütöttem. Isteni finom szaftos lett.
A burgonyát lehet kockákra vagy hasábra is vágni kinek hogy tetszik, forró olajban kisütöttem és már tálalható is. A burgonyát a tányérra raktam és a közepére a húsit a a zöldségekkel. Sajnos már arról nem tudtam fotót készíteni, mert a család azonnal leült és elfogyasztotta,annyira jól sikerült :) Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »