Zöldbors szószban párolt sertésérmék recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertés comb
- 10 dkg margarin
- 2 ek mustár
- 1 ek zöldbors
- 2 dl fehér bor
- 1 dl főzőtejszín
- 1 csomag penne tészta
Elkészítése:
A sertés combról levágom a zsír és cafatokat, majd vékony szeletekre vágom. Egy mélyebb serpenyőbe beleteszem a margarint, majd hirtelen kisütöm benne a húst. A húst kiszedem a serpenyőből, majd két kanál között összetöröm a zöldborsot. A margarinra dobom, picit felforrósítom, majd hozzáadom a mustárt és elkeverem. Ezután hozzáöntöm a fehérbort és a vizet. Visszateszem bele a húst és fedő alatt addig párolom amíg meg nem puhul. A legvégén hozzáöntöm a főzőtejszínt és összeforralom még ezzel is. Penne tésztát főzök és azzal tálalom.
Sztori: Imádjuk a bélszínt zöldbors mártással! Spórolni szerettem volna egy kicsit és megállja a helyét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »