Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 50 dkg zöldbab
- 2 db konzerv gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2-3 dl tejföl
- só,bors
- őrölt majoránna
- őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát apróra a húst pörkölt méretű kockára vágjuk fel. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a húst is.
Felöntjük vízzel és befűszerezzük és a fokhagymát beleaprítjuk, majd a gombát is belekeverjük.
Amikor a hús már közepesen megpuhul,hozzáöntjük a zöldbabot is és tovább főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »