Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 50 dkg zöldbab
- 2 db konzerv gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2-3 dl tejföl
- só,bors
- őrölt majoránna
- őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát apróra a húst pörkölt méretű kockára vágjuk fel. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a húst is.
Felöntjük vízzel és befűszerezzük és a fokhagymát beleaprítjuk, majd a gombát is belekeverjük.
Amikor a hús már közepesen megpuhul,hozzáöntjük a zöldbabot is és tovább főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

