Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 50 dkg zöldbab
- 2 db konzerv gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2-3 dl tejföl
- só,bors
- őrölt majoránna
- őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát apróra a húst pörkölt méretű kockára vágjuk fel. A hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a húst is.
Felöntjük vízzel és befűszerezzük és a fokhagymát beleaprítjuk, majd a gombát is belekeverjük.
Amikor a hús már közepesen megpuhul,hozzáöntjük a zöldbabot is és tovább főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

