Vörösboros szűzpecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg szűzpecsenye
- ízlés szerint só
- ízlés szerint színesbors
- mustár
- étolaj
- 3 dl vörösbor
Elkészítése:
A szűzpecsenyét miután megmostam darabokra vágom és besózom, majd mindkét oldalát bőven bekenem mustárral.
Egy serpenyőbe kb 2 evőkanálnyi olajat öntök és erre rakom a húsokat.
Borsőrlőt használok, amibe belerakom a színes borsot és bőven ráőrlök, nem kell sajnálni, jó fűszeres íze legyen.
Elkezdem sütni, közben forgatom, és amikor már majdnem készen van ráöntöm a vörösbort, picit még megforgatom benne és kész.
Tálalható mellé saláta, sült burgonya, vagy röszti.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »