Vörösboros szűzpecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg szűzpecsenye
- ízlés szerint só
- ízlés szerint színesbors
- mustár
- étolaj
- 3 dl vörösbor
Elkészítése:
A szűzpecsenyét miután megmostam darabokra vágom és besózom, majd mindkét oldalát bőven bekenem mustárral.
Egy serpenyőbe kb 2 evőkanálnyi olajat öntök és erre rakom a húsokat.
Borsőrlőt használok, amibe belerakom a színes borsot és bőven ráőrlök, nem kell sajnálni, jó fűszeres íze legyen.
Elkezdem sütni, közben forgatom, és amikor már majdnem készen van ráöntöm a vörösbort, picit még megforgatom benne és kész.
Tálalható mellé saláta, sült burgonya, vagy röszti.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »