Vagdalt húsgolyók recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 20 dkg darált sertéshús
- 1 zsemle
- kevés tej az áztatáshoz
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, hagyma, fokhagyma, törött bors, majoránna
- zsír vagy olaj a sütéshez
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A darált húsból, az áztatott és kicsavart zsemlével és a tojással, ízlés szerint fűszerezve vagdalthús masszát készítünk.
Ebből golyókat formálunk, és zsemlemorzsába hempergetve kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.