Töltött karaj recept
Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 20 dkg kolbász
- 3 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 db savanya uborka
- 1 db pritamin paprika
- 20 dkg trappista sajt vagy lapka sajt
- panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, enyhén sózzuk és fehér borssal megszórjuk, erre ráhelyezzük a lapka sajtot, a kolbászokat hosszában negyedeljük és egy negyedet ráhelyezünk a hús közepére. Mellé a negyedelt tojásokból kettőt teszünk. A tojásokra egy-egy vékony szelet pritamin paprikát, erre pedig a negyedelt savanya uborkát helyezzük, feltekerjük, panírozzuk. Nem egész forró olajban lassú tüzön sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

