Töltött karaj recept
Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 20 dkg kolbász
- 3 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 db savanya uborka
- 1 db pritamin paprika
- 20 dkg trappista sajt vagy lapka sajt
- panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, enyhén sózzuk és fehér borssal megszórjuk, erre ráhelyezzük a lapka sajtot, a kolbászokat hosszában negyedeljük és egy negyedet ráhelyezünk a hús közepére. Mellé a negyedelt tojásokból kettőt teszünk. A tojásokra egy-egy vékony szelet pritamin paprikát, erre pedig a negyedelt savanya uborkát helyezzük, feltekerjük, panírozzuk. Nem egész forró olajban lassú tüzön sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

