Töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 20 dkg kolbász
- 3 keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 db savanya uborka
- 1 db pritamin paprika
- 20 dkg trappista sajt vagy lapka sajt
- panírozáshoz
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, enyhén sózzuk és fehér borssal megszórjuk, erre ráhelyezzük a lapka sajtot, a kolbászokat hosszában negyedeljük és egy negyedet ráhelyezünk a hús közepére. Mellé a negyedelt tojásokból kettőt teszünk. A tojásokra egy-egy vékony szelet pritamin paprikát, erre pedig a negyedelt savanya uborkát helyezzük, feltekerjük, panírozzuk. Nem egész forró olajban lassú tüzön sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »