Zsebes karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli hosszú karaj
- só
- bors
- magyaros fűszerkeverék
- bacon
- sajtszeletek
- kolbász karikák
- pirospaprika szeletek
- vöröshagyma karikák
Elkészítése:
A húst elkezdjük felszeletelni, de ne vágjuk át teljesen. Csak “zsebeket” vágjunk bele. Csak vágjuk be.
Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap a zsebeket megtöltjük a kolbásszal, sajttal, paprikával és hagymával és a szalonnával.
Csak 1-1 szelet, karika fér bele. Minden zsebet így töltünk meg. Hústűvel összefogjuk az egészet és cserépedénybe vagy tepsibe helyezzük.
Ha tepsiben sütjük akkor alufóliával takarjuk le, ha cserépedényben akkor annak a tetejével fedjük be.
Toljuk forró sütőbe és süssük puhára, majd ha már puha fedő és fólia nélkül pirítsuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »