Zsebes karaj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli hosszú karaj
- só
- bors
- magyaros fűszerkeverék
- bacon
- sajtszeletek
- kolbász karikák
- pirospaprika szeletek
- vöröshagyma karikák
Elkészítése:
A húst elkezdjük felszeletelni, de ne vágjuk át teljesen. Csak “zsebeket” vágjunk bele. Csak vágjuk be.
Sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap a zsebeket megtöltjük a kolbásszal, sajttal, paprikával és hagymával és a szalonnával.
Csak 1-1 szelet, karika fér bele. Minden zsebet így töltünk meg. Hústűvel összefogjuk az egészet és cserépedénybe vagy tepsibe helyezzük.
Ha tepsiben sütjük akkor alufóliával takarjuk le, ha cserépedényben akkor annak a tetejével fedjük be.
Toljuk forró sütőbe és süssük puhára, majd ha már puha fedő és fólia nélkül pirítsuk meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 tökéletes keksz recept, ami garantáltan elnyeri a tetszésed!
A kekszek egyszerűek, mégis ellenállhatatlanul finomak. Ebben a válogatásba
Tovább olvasom »12 villámgyorsan összedobható süti recept
Nincs sok időd, de valami édes finomságra vágysz? Ez a válogatás 12 szuperg
Tovább olvasom »TOP 12 csirkés főétel, amikkel pikk-pakk elkészülsz
A csirkés ételek mindig jó választások, ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk
Tovább olvasom »8 mennyei töltött fánk, amit imádni fogsz
A töltött fánkok a farsang megkoronázott édességei, amelyek minden alkalomr
Tovább olvasom »Amit a szennyvíz csatorna problémáiról tudni érdemes – Nőknek és mindenkinek (x)
Briák László vízvezeték szerelő, Budapest A szennyvíz csatorna problémák ta
Tovább olvasom »12 szuper fánk, ami nélkül nincs farsang
A farsang elképzelhetetlen fánk nélkül, hiszen ez az időszak a vidámságról
Tovább olvasom »