Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbásszal töltött malackaraj recept

Kolbásszal töltött malackaraj
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók 6 személyre:

    • 1-1,5 kg bőrös malackaraj
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 szál paraszt kolbász
    • őrölt fekete bors
    • grill fűszer
    • őrölt kömény
    • 1 ü sör
    • 20 dkg füstölt szalonna
    • 2 ek sertés zsír

    Elkészítése:
    A karajt egy keskeny pengéjű de hosszú és éles késsel hosszában felszúrjuk. A kolbászt betöltjük a húsba. A karajon a bőrt bevagdossuk,/a bevágásokba tehetünk szalonna csíkokat/ a húst befűszerezzük. A hagymákat megtisztítjuk. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk. A malackarajt bőrrel felfelé tepsibe tesszük. A bőrét megkenjük hideg zsírral. Vizet öntünk alá. Mellétesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. Sütőben először lefóliázva 160-180 fokon kb 1-1,5 órát sütjük, majd fólia nélkül még 30-40 percet,közben többször megkenegetjük a sörbe mártott szalonnával.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá