Töltött hús bundában a sütőből recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 25 dkg sonka vagy bacon
- 30 dkg sajt
Panírhoz:
- Liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - Zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk. A hús egyik felébe sonkát és kockára vágott sajtot teszünk, majd ráhajtjuk a másik felét, de ügyeljünk, hogy ne lógjon ki a töltelék és így kipanírozzuk.
Sütőpapíros tepsibe helyezzünk, mindkét oldalára csepegtetünk pár csepp olajat. 180 fokon 40 percig sütjük, de félidőnél megfordítjuk.
Ha elkészült reszelt sajttal szórjuk és sült krumplival, vagy krumplipürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

