Töltött hús bundában a sütőből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 25 dkg sonka vagy bacon
- 30 dkg sajt
Panírhoz:
- Liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk. A hús egyik felébe sonkát és kockára vágott sajtot teszünk, majd ráhajtjuk a másik felét, de ügyeljünk, hogy ne lógjon ki a töltelék és így kipanírozzuk.
Sütőpapíros tepsibe helyezzünk, mindkét oldalára csepegtetünk pár csepp olajat. 180 fokon 40 percig sütjük, de félidőnél megfordítjuk.
Ha elkészült reszelt sajttal szórjuk és sült krumplival, vagy krumplipürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »