Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött dagadó recept

Töltött dagadó
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1,3 kg sertésdagadó
    • 60 dkg darált hús
    • őrölt fekete bors
    • fokhagymakrém
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • petrezselyemzöld
    • majoránna
    • 2 db zsemle
    • ételízesítő
    • fűszerpaprika

    Elkészítése:
    A dagadót felszúrjuk középen, kívül-belül sózzuk és borsozzuk. A töltelék elkészítése: a darált húshoz hozzáadjuk a vízben megáztatott és jól kinyomkodott zsemlét, majd hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, a fokhagymakrémet, sót, borsot, ételízesítőt, fűszerpaprikát, 2 nyers tojást, és 2 főtt, apróra vagdalt tojást, majoránnát, és végül a petrezselyem zöldet. Ezt összekeverjük és betöltjük a nyílásba, majd a végét fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzzük. Tepsibe tesszük, zsírral megkenjük, kevés vizet öntünk alá, és készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá