Tésztával töltött húsrolád recept

Hozzávalók:
- 600 g darált hús
- 2 szelet kenyér (héj nélkül, tejbe áztatva és kinyomkodva)
- 1 vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (lehet főzve is beletenni, akkor 2 db kell)
- só
- bors
- 300 g makaróni tészta
- sajt
- tejföl
Elkészítése:
A húst, a hagymát és a kenyeret ledaráljuk húsdarálón. A főtt tojást is, ha szeretnénk beletenni, daráljuk le. Ha nyers tojást használunk, csak tegyük hozzá. Sózzuk, borsozzuk, és alaposan elkeverjük. 30 percet hagyjuk pihenni letakarva.
A húst fóliára kinyújtjuk, egyenletesre nyomkodjuk. Rátesszük a sós, lobogó vízben kifőtt tésztát, erre a reszelt sajtot, és feltekerjük.
Alufóliába tekerve sütjük 180°on 45 percig, majd levesszük róla a fóliát, és a tetejét megszórjuk sajttal.
Még így is sütjük 10-15 percig, amíg megpirul a sajt.
Tipp:
Én szoktam még bele is és rá is kenni tejfölt a sajt alá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »