Tejszínes-mustáros hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb (de készíthetjük csirkemellből is)
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 dl olaj
- 2 dl főzőtejszín
- 2 ek mustár
- 1 kis doboz sűrített paradicsom
- 1 kávéskanál paprikakrém
- 1 kávéskanál majoránna
- 1 dl húslé
- 2 babérlevél
- só, bors ízlés szerint
- 2 ek liszt a habaráshoz
Elkészítése:
A húst megmossuk, csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és majoránnával fűszerezzük.
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Rádobjuk a fűszerezett húst és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, paprikakrémet, a sűrített paradicsomot, felöntjük a húslével és fedő alatt puhára pároljuk.
Közben kifőzünk egy csomag tetszőleges tésztát.
A tejszínt kikeverjük a liszttel, és a mustárral, majd hozzáadjuk a húshoz. Alaposan összeforraljuk és a tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »