Tejszínes karajszelet zöldborsóval recept

Hozzávalók:
- 60 dkg szeletelt sertéskaraj
- 1 konzerv zöldborsó
- 1 doboz főzőtejszín
- 3 vöröshagyma
- étolaj
- rizs
- 1 evőkanál liszt
- ízlés szerint só
- ízlés szerint fehérbors
Elkészítése:
A hagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a karaj szeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd fehéredésig sütjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, a lisztet, a főzőtejszínnel összekeverjük és ráöntjük, kb. 5-10 percet még fedő alatt pároljuk a legkisebb fokozaton.
Köretnek rizst főztem hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »