Tejszínes karajszelet zöldborsóval recept

Hozzávalók:
- 60 dkg szeletelt sertéskaraj
- 1 konzerv zöldborsó
- 1 doboz főzőtejszín
- 3 vöröshagyma
- étolaj
- rizs
- 1 evőkanál liszt
- ízlés szerint só
- ízlés szerint fehérbors
Elkészítése:
A hagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a karaj szeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd fehéredésig sütjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, a lisztet, a főzőtejszínnel összekeverjük és ráöntjük, kb. 5-10 percet még fedő alatt pároljuk a legkisebb fokozaton.
Köretnek rizst főztem hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »