Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös sertéskaraj recept

Tejfölös sertéskaraj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet csont nélküli sertéskaraj
    • 5 evőkanál tejföl
    • 15 dkg sajt
    • 1 evőkanál liszt
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csepp paprika krém
    • fokhagyma por, vagy krém
    • friss petrezselyem levél
    • olaj/zsír

    Elkészítése:

    Megtisztítjuk és kiklopfoljuk a húst. Ízlés szerint megszórjuk fűszerekkel. Csomómentesre keverjük a lisztet a tojással és 1 csipet sóval, majd átforgatjuk benne a húst.

    Forró olajban megsütjük a hús szeleteket. Belekeverjük a tejfölbe a paprika krémet és fokhagymát. Amikor még meleg a hús, rákenjük a tejfölt és sajtot reszelünk rá.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá