Tejfölös sertéskaraj recept
Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli sertéskaraj
- 5 evőkanál tejföl
- 15 dkg sajt
- 1 evőkanál liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csepp paprika krém
- fokhagyma por, vagy krém
- friss petrezselyem levél
- olaj/zsír
Elkészítése:
Megtisztítjuk és kiklopfoljuk a húst. Ízlés szerint megszórjuk fűszerekkel. Csomómentesre keverjük a lisztet a tojással és 1 csipet sóval, majd átforgatjuk benne a húst.
Forró olajban megsütjük a hús szeleteket. Belekeverjük a tejfölbe a paprika krémet és fokhagymát. Amikor még meleg a hús, rákenjük a tejfölt és sajtot reszelünk rá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

