Tarhonyás hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg lapocka
- 1 dl olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 paradicsom
- őrölt piros paprika
- só
- bors
- 1 csomag kézi tarhonya
- fél dl olaj
- 1 kisebb fej
- 1 fej vöröshagyma
- petrezselyem
- ételízesítő
Elkészítése:
A hagymát forró olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a paprikát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt húst és egy kicsit megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük vízzel.
A tarhonyát olajon megpirítjuk, majd ha színt kap hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és felöntjük meleg vízzel. Fedővel letakarva puhára főzöm.
Amikor a hús és a tarhonya is megfőtt összekeverjük a kettőt és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »