Tarhonyás hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg lapocka
- 1 dl olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 paradicsom
- őrölt piros paprika
- só
- bors
- 1 csomag kézi tarhonya
- fél dl olaj
- 1 kisebb fej
- 1 fej vöröshagyma
- petrezselyem
- ételízesítő
Elkészítése:
A hagymát forró olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a paprikát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt húst és egy kicsit megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük vízzel.
A tarhonyát olajon megpirítjuk, majd ha színt kap hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és felöntjük meleg vízzel. Fedővel letakarva puhára főzöm.
Amikor a hús és a tarhonya is megfőtt összekeverjük a kettőt és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »