Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tarhonyás hús recept

Tarhonyás hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg lapocka
    • 1 dl olaj
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 1 paradicsom
    • őrölt piros paprika
    • bors
    • 1 csomag kézi tarhonya
    • fél dl olaj
    • 1 kisebb fej
    • 1 fej vöröshagyma
    • petrezselyem
    • ételízesítő

    Elkészítése:

    A hagymát forró olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és a paprikát. Meghintjük pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt húst és egy kicsit megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük vízzel.

    A tarhonyát olajon megpirítjuk, majd ha színt kap hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és felöntjük meleg vízzel. Fedővel letakarva puhára főzöm.

    Amikor a hús és a tarhonya is megfőtt összekeverjük a kettőt és tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá