Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szűzérmék gomba mártásban recept

Szűzérmék gomba mártásban
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg szűzpecsenye
    • 1 tk só
    • 1 tk bors
    • 50 dkg gomba
    • 4 ek liszt
    • 2 dl főzőtejszín
    • 7 dl olaj
    • 10 dkg hagyma
    • 70 dkg burgonya

    Elkészítése:

    A szűzpecsenyéből érméket vágunk sózzuk és borsozzuk és hűtőbe tesszük. A hagymát meg pucoljuk és apró kockákra vágjuk. A gombát is meg tisztítjuk. A hagymát lepirítjuk, ha kész rá rakjuk a cikkekre vágott gombát ezt is pirítjuk. Közben sózzuk és borsozzuk. A főzőtejszínt a lisztel csomómentesre keverjük,  és ezzel sűrítjük a gombát. Forraljuk és ha kell utána ízesítünk. A szűzérméket meg sütjük olajban. Ha kész a burgonyát megtisztítjuk és tetszés szerint vágjuk kockára hasábra, vagy karikára vágva kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá