Szalon kocsonya recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg előcsomagolt kocsonyahús
- 20 dkg lapocka
- 1 szál répa
- 2-3 brokkoli rózsa
- 1 fej hagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- paprika
- paradicsom
- újhagyma
Elkészítése:
Tedd fel lassú tűzön főni 2 l vízben a húst, a hagymát, fokhagymát és a fűszereket.
Külön főzd meg a sárgarépát, brokkolit és a tojást.
Mikor a húsok már puhák (leválnak a csontról), szűrd le a levet. A csontokról szedd le a húst, a lapockát vág apróra.
A kuglófforma aljába tedd a tojáskarikákat, a zöldséget, a húsokat és öntsd fel a leszűrt lével. A többi húst osztd el tálkákba és önts rájuk levet és amikor már nem forró tedd be a hűtőbe.
Amikor már megdermedt, a forma alját mártsd melegvízbe, így könnyen tálra fordítható.
Tálald zöldségekkel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.