Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szalon kocsonya recept

Szalon kocsonya
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg előcsomagolt kocsonyahús
    • 20 dkg lapocka
    • 1 szál répa
    • 2-3 brokkoli rózsa
    • 1 fej hagyma
    • 1 fej fokhagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • paprika
    • paradicsom
    • újhagyma

    Elkészítése:

    Tedd fel lassú tűzön főni 2 l vízben a húst, a hagymát, fokhagymát és a fűszereket.

    Külön főzd meg a sárgarépát, brokkolit és a tojást.

    Mikor a húsok már puhák (leválnak a csontról), szűrd le a levet. A csontokról szedd le a húst, a lapockát vág apróra.

    A kuglófforma aljába tedd a tojáskarikákat, a zöldséget, a húsokat és öntsd fel a leszűrt lével. A többi húst osztd el tálkákba és önts rájuk levet és amikor már nem forró tedd be a hűtőbe.

    Amikor már megdermedt, a forma alját mártsd melegvízbe, így könnyen tálra fordítható.

    Tálald zöldségekkel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá