Sütőben sült rántott hús recept
Hozzávalók:
- 8 sertéskaraj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 100 ml víz
- 1 ek mustár
- zsemlemorzsa
- só
- őrölt fekete bors
- olaj
- majoránna
Elkészítése:
A hússzeleteket megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és kissé kiklopfoljuk. Először a felvert tojásban forgatjuk meg, majd a zsemlemorzsában.
Kevés olajon egy serpenyőben elősütjük a szeleteket, majd tepsibe rakjuk. A fennmaradó olajat felöntjük a vízzel és ízesítjük mustárral, majoránnával, majd ráöntjük az elősütött húsokra. Lefedve, forró sütőben kb 45 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

