Sütőben sült rántott hús recept

Hozzávalók:
- 8 sertéskaraj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 ml víz
- 1 ek mustár
- zsemlemorzsa
- só
- őrölt fekete bors
- olaj
- majoránna
Elkészítése:
A hússzeleteket megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és kissé kiklopfoljuk. Először a felvert tojásban forgatjuk meg, majd a zsemlemorzsában.
Kevés olajon egy serpenyőben elősütjük a szeleteket, majd tepsibe rakjuk. A fennmaradó olajat felöntjük a vízzel és ízesítjük mustárral, majoránnával, majd ráöntjük az elősütött húsokra. Lefedve, forró sütőben kb 45 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »