Sült tarja mézesen recept

Hozzávalók:
- 5 kg sertéstarja egyben
- ételízesítő
- őrölt bors ízlés szerint
- fokhagyma ízlés szerint
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- méz ízlés szerint
Elkészítése:
A tarját keresztirányban bevagdossuk. Ételízesítővel alaposan bedörzsöljük borssal, az apróra vágott fokhagymával és vöröshagymával megszórjuk ízlés szerint.
A tepsibe öntünk egy kevés vizet és a húst beletesszük, majd lefedjük fóliával és előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Amikor már levettük a fóliát és majdnem kész, akkor a húsra csurgatunk 3-4 ek mézet és kb 4-5 percig ezzel piritjük.
Hidegen, melegen is szeletelhető és fogyasztható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »