Sült oldalas recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés oldalas
- só
- frissen őrölt bors
- fokhagymapor
- mustár
- őrölt piros paprika
Elkészítése:
Az oldalast minden második csontnál elvágjuk, majd külön-külön durva szemű sóval, frissen őrölt borssal, fokhagymaporral, és őrölt pirospaprikával és mustárral bedörzsöljük. Kevés vizet alá töltve, alufóliával lefedve, előmelegített sütőbe dugjuk.
30 perc után a fóliát levesszük, és a szaftból keveset elforralunk.
Rizzsel, krumplipürével tálaljuk, de illik mellé az uborkasaláta is.
A fűszeres sült zsír pedig isteni reggeli kenyérre kenve!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »