Sült hurka, kolbász vele sült krumplival recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg májas hurka
- 50 dkg véres hurka
- 50 dkg sütni való kolbász
- 1,5 kg krumpli
- só
Elkészítése:
A krumplit megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk.
Egy tepsit kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a krumplit. Ízlés szerint sózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt rajta. Villával kissé megszurkáljuk.
Hideg sütőbe tesszük a tepsit, és 200 fokon kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.
A megsült hurkát és kolbászt a vele sült krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

