Sült hurka, kolbász vele sült krumplival recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg májas hurka
- 50 dkg véres hurka
- 50 dkg sütni való kolbász
- 1,5 kg krumpli
- só
Elkészítése:
A krumplit megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk.
Egy tepsit kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a krumplit. Ízlés szerint sózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt rajta. Villával kissé megszurkáljuk.
Hideg sütőbe tesszük a tepsit, és 200 fokon kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.
A megsült hurkát és kolbászt a vele sült krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.