Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült hurka, kolbász vele sült krumplival recept

Sült hurka, kolbász vele sült krumplival
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg májas hurka
    • 50 dkg véres hurka
    • 50 dkg sütni való kolbász
    • 1,5 kg krumpli

    Elkészítése:

    A krumplit megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk.

    Egy tepsit kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a krumplit. Ízlés szerint sózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt rajta. Villával kissé megszurkáljuk.

    Hideg sütőbe tesszük a tepsit, és 200 fokon kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.

    A megsült hurkát és kolbászt a vele sült krumplival tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá