Sült hurka, kolbász vele sült krumplival

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg májas hurka
  • 50 dkg véres hurka
  • 50 dkg sütni való kolbász
  • 1,5 kg krumpli

Elkészítése:

A krumplit megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk.

Egy tepsit kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a krumplit. Ízlés szerint sózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt rajta. Villával kissé megszurkáljuk.

Hideg sütőbe tesszük a tepsit, és 200 fokon kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.

A megsült hurkát és kolbászt a vele sült krumplival tálaljuk.