Stefánia vagdalt recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A kenyeret beáztatom, kinyomkodom és hozzáadom a húshoz. Sózom, borsozom, majd a pirospaprikát, petrezselymet, tojást, hagymát hozzáadom és jól összegyúrom.
A deszkát morzsával megszórom, a bekevert húst kiterítem, a főtt tojásokat a közepébe teszem és szorosan feltekerem.
Beleforgatom a morzsába, olajjal lekenem, tepsibe teszem és 150-160 fokon készre sütöm. Kihűlés után már lehet is szeletelni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.