Stefánia szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 2 db zsemle
- 1 nagyobb hagyma
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db fokhagym
- kevés mustár
- só
- bors
Elkészítése:
Kevés tejbe beáztatjuk a zsemléket. A tojásokat keményre főzzük.
A hagymát apróra vágjuk és kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kipréselt fokhagymát is.
A megszokott módon elkészítjük a darált húst. Hozzáadjuk a hagymákat és egy kis mustárral is ízesítjük. Ehhez még adjunk hozzá 2 db nyers tojást is.
A formát kibéleljük alufóliával, egy kicsit megkenjünk zsiradékkal és meghintjük zsemlemorzsával.
Belenyomkodjuk a fasírt hús felét, majd szépen sorba a tojásokat is. (érdemes a tojások végeit levágni, hogy amikor majd szeleteljük mindenütt látszódjon a sárgája is)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »