Sörben sült malac szilveszterre recept
Hozzávalók:
- 1,5 kg bőrös malachús
- fokhagyma
- só
- füstölt szalonna
- sör
- méz
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, a bőrős részét bevagdossuk, a húsos részét besózzuk. A felkockázott bőr közé fokhagymát és egy kis füstölt szalonnát dugdostunk, majd egy sütőtálba tesszük.
Öntünk rá egy kevés vizet, majd lefóliázzuk és forró sütőbe toljuk. Fél óra után levesszük a fóliát, majd meglocsoljuk sörrel. Addig sütjük, amíg meg nem puhul. Sülés közben folyamatosan locsolgatjuk sörrel.
Amikor már majdnem elkészül, meglocsoljuk mézzel és szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

