Sült disznó vagy marhanyelv recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 kg nyelv
- vöröshagyma
- fokhagyma
- fekete bors
Elkészítése:
Kb. 2 kilónyi nyelvet forrásban levő vízbe mártogatva megpucoljuk a fehér színű külső hámtól.
Utána vöröshagymás, fokhagymás, fekete borsos vízbe oda tesszük főlni.
Nem sajnáljuk a hagymaféléket, bőven teszünk bele.
Amikor már félig megpuhult teszünk rá bőven fehér zsírt.
Azért bőven mert isteni finom a zsírja kenyérre kenve, kovászos uborkával.
Addig sütjük a nyelvet, míg megpirosodik a külseje.
Tört krumplival vagy rizzsel tálaljuk. Természetesen zsíros kenyérre is kitűnő, hűtés után.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »