Májfasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés máj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 3 kanál liszt
- fél kiskanál szódabikarbóna
- só, bors
- petrezselyemzöld
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A májat ledaráljuk a vörös és a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, összeaprított petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük, majd beletesszük a szódabikarbónát és a lisztet is.
Ismét összekeverjük és már süthetjük is. Az olaj ne legyen túl forró! Kanál segítségével lassan eresszük az olajba és süssük mindkét oldalát (mint a fasírtot).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »