Májfasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés máj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 3 kanál liszt
- fél kiskanál szódabikarbóna
- só, bors
- petrezselyemzöld
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A májat ledaráljuk a vörös és a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, összeaprított petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük, majd beletesszük a szódabikarbónát és a lisztet is.
Ismét összekeverjük és már süthetjük is. Az olaj ne legyen túl forró! Kanál segítségével lassan eresszük az olajba és süssük mindkét oldalát (mint a fasírtot).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »