Májfasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés máj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 3 kanál liszt
- fél kiskanál szódabikarbóna
- só, bors
- petrezselyemzöld
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A májat ledaráljuk a vörös és a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, összeaprított petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük, majd beletesszük a szódabikarbónát és a lisztet is.
Ismét összekeverjük és már süthetjük is. Az olaj ne legyen túl forró! Kanál segítségével lassan eresszük az olajba és süssük mindkét oldalát (mint a fasírtot).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »