Májfasírt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés máj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 3 kanál liszt
- fél kiskanál szódabikarbóna
- só, bors
- petrezselyemzöld
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A májat ledaráljuk a vörös és a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, összeaprított petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük, majd beletesszük a szódabikarbónát és a lisztet is.
Ismét összekeverjük és már süthetjük is. Az olaj ne legyen túl forró! Kanál segítségével lassan eresszük az olajba és süssük mindkét oldalát (mint a fasírtot).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »