Sertésborda hentes módra recept

Hozzávalók:
- 8 kicsontozott karajszelet
- 2 evőkanál liszt
- 1 evőkanál olaj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg főtt füstölt hús
- 2 ecetes uborka
- 1 dl fehérbor
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A kivert, megsózott és megborsozott hússzeleteket az olajban megsütjük, kiszedjük, és melegen tartjuk. A zsírjában a laskára vágott szalonnát kisütjük, a szintén laskára vágott füstölt húst beletesszük, 1-2 percig együtt pirítjuk, majd a metéltre vágott uborkát belerakva, a borral felengedjük, és megborsozzuk. Néhány percig forraljuk, és a hússzeletekre öntve, azonnal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »