Sertésborda gazdagon recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db paradicsom
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 db kápia paprika
- 1 fej lila hagyma
- 2 szál újhagyma
- 8 szelet bacon
- 4 szelet sajt
- só
- grill fűszer
- olaj
- őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk,borsozzuk,grill fűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.

A paradicsomot, paprikákat, lila hagymát, újhagymát vékony szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket kiolajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet mind a két paprikából és az újhagymából, két karika lila hagymát és két csík bacont.

Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul. Köretnek friss joghurtos salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


