Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertésborda burgonyás bundában recept

Sertésborda burgonyás bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg karaj csont nélkül
    • 3 szem burgonya
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5-6 ek finomliszt
    • őrölt fehér bors
    • étolaj

    Elkészítése:

    A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk.

    Ízesítjük, sóval és borssal. A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
    Rizi-bizit készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá