Sertésborda burgonyás bundában

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj csont nélkül
  • 3 szem burgonya
  • 2 db tojás
  • 5-6 ek finomliszt
  • őrölt fehér bors
  • étolaj

Elkészítése:

A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk.

Ízesítjük, sóval és borssal. A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Rizi-bizit készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!